úterý 11. října 2011

Výstava připravena - dnes otevíráme!

Včera ve večerních hodinách zakončil tým organizačního výboru tvořený pouhými sedmi nadšenci a 2 pomocníky stavbu výstavy. Po 19. hodině, ve chvíli, kdy už toho měli stavitelé opravdu "po krk" tak byla dokončena přípravná fáze výstavy. Také touto cestou míří mé poděkování zejména sedmi statečným, kteří na stavbě výstavy strávili mnoho hodin. Výstava je tedy připravena ukázat se v plné filatelistické kráse návštěvníkům.
Včera, tedy v pondělí zahájila svoji práci také výstavní jury. Všem vystavovatelům přejeme dosažení pěkného hodnocení.
Dnes ve 14:00 hodin proběhne slavnostní otevření výstavy, které bude mít dvě části. Začínáme u pomníku 30. pluku v Jungmannových sadech. Detail pomníku je na dopisnici k výstavě a dopisnice spolu s oběma příležitostnými razítky zde bude slavnostně představena. Po tomto úvodu se přesuneme do muzea, kde otevřeme vlastní výstavu.
V době psaní této aktuality vydatně prší, přesto ale doufám, že nám počasí umožní představení dopisnice přímo u památníku.
Současně proběhne také otevření výstavy v pražském Poštovním muzeu. Díky úsilí dr. Beneše a jeho týmu je připravena pro Vás výstava filatelistické literatury.
Jménem OV příjměte srdečné pozvání na obě části výstavy!

Žádné komentáře:

Okomentovat